OPEN DAG op 30 oktober

Dit weekend valt er veel te beleven op de Leidse Sterrewacht!
Op zondag 30 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur is de  Leidse Sterrewacht aan de Witte Singel in Leiden open voor het publiek.
Bijgestaan door de leden van de Werkgroep Leidse Sterrewacht kan het publiek door de antieke sterrenkijkers kijken en met de gloednieuwe zonnetelescoop zonnevlekken waarnemen. Verder worden er rondleidingen gegeven door het historische gebouw, is er de mogelijkheid een mobiel planetarium te bezoeken en is er gelegenheid vragen te stellen aan sterrenkundigen. Voor de allerjongsten worden er speciale activiteiten georganiseerd, zoals een ‘ontwerp je alien’ tekenwedstrijd.  Iedereen is welkom, en de toegang is gratis. Reserveren is niet nodig.
In de nacht van 29 op 30 oktober is het de nacht van de nacht. Ook dan kunt u de Leidse Sterrewacht bezoeken.

Zie ook ...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial