Avondje Sterrewacht alweer volgeboekt. WAT NU?

Avondje Sterrewacht alweer volgeboekt. WAT NU?

Het Avondje Sterrewacht trekt altijd veel publiek. Met uitzondering van de zomermaanden, organiseren de vrijwilligers van de Werkgroep Leidse Sterrewacht (WLS) iedere maand weer een interessante avond voor het publiek. Een lezing over een onderwerp op het gebied van sterrenkunde, gevolgd door een bezoek aan de koepels met hun historische kijkers; ook na vele jaren is het publiek nog altijd even enthousiast. En dat is niet zo vreemd, want ook als de sterrenhemel bewolkt is, vallen er voor het publiek veel boeiende zaken te zien en te horen.

Het komt voor dat er geen plaats meer is bij een avondje sterrewacht. We vinden het vervelend om mensen die zich willen aanmelden teleur te stellen, maar per avond hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit komt met name omdat slechts een beperkt aantal mensen tegelijkertijd een koepel kan bezichtigen.

Ook het Avondje Sterrewacht voor de jeugd van 6 oktober as. is reeds vol.  Wat nu?

  1. Je kunt je eventueel op een wachtlijst laten zetten voor het geval mensen zich afmelden, die zich eerder wel hadden aangemeld.                   N.B. Als u niet komt maar zich wel heeft aangemeld, wees dan zo sociaal om u even af te melden!
  2. Het Avondje Sterrewacht voor de jeugd wordt georganiseerd in samenwerking met de JWG. Deze jongeren werkgroep heeft iedere maand bijeenkomsten op de sterrenwacht.                                                                                                                                                                                       Mocht je meer willen weten hierover, dan kun je ook contact opnemen via http://www.sterrenkunde.nl/jwg/leiden
  3. Groepen of schoolklassen van meer dan 20 personen kunnen apart een avondje sterrewacht reserveren. Lezing en datum worden in dat geval in onderling overleg vastgesteld. Voor meer informatie en aanmelding: aanmeldingsformulier.
  4. Zie hieronder voor een overzicht en alle data van de komende Avondjes Sterrewacht. Meldt u bijtijds aan!
Reageren is niet mogelijk.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial