Fijne zomervakantie!

Fijne zomervakantie!

De kortste nacht van het jaar hebben we inmiddels al achter ons gelaten. Veel korte nachten zullen nog volgen tot we aan het eind van de zomer weer actief gaan waarnemen op de Leidse sterrewacht. Niet alleen zijn de nachten erg kort, heel donker wordt het ook niet tijdens deze zomernachten. Voor het waarnemen van sterren moet je dus in de zomer niet in Leiden zijn.

Dat betekent echter niet dat er niets gebeurd. Het werk van de Werkgroep Leidse Sterrewacht (WLS) gaat in de zomer gewoon door. Ook in de zomer  zijn we bezig met het onderhoud van de telescopen. Alle telescopen op de Leidse Sterrewacht zijn van historisch belang en worden zorgvuldig door de WLS onderhouden en daar waar nodig hersteld. In het komend najaar hopen we u dan weer te zien en kunt u weer kijken door de bijzondere telescopen van de Leidse Sterrewacht.

Reageren is niet mogelijk.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial